RatkaisunP15 TunnusCMYK
 


RP14 1liner
Tapahtuman järjestäjät:


FIBS


Wanha SatamaPääyhteistyökumppanit: Diacor HDLKPMG webSkanska webStora Enso web logo


Päämedia:TalsaLogo

Tilaa uutiskirje: 
RP15 nettikuvitusALT01
Ohjelma Puhujat Ilmoittautuminen


Tarinat, trendit & tekijät - Lähes kaikki yritysvastuusta! 


RATKAISUN PAIKKA Wanhassa Satamassa 12.5.2015 klo 9-17


Kestävä menestys syntyy yhteistyöllä - ja hyvistä tarinoista. FIBSin RATKAISUN PAIKKA -tapahtuma kokoaa jälleen yhteen yritykset, järjestöt, tutkijat, päättäjät ja vaikuttajat kuulemaan ja keskustelemaan, miten vastuullisuus auttaa rakentamaan entistäkin kannattavampaa ja kaikkien kannalta parempaa liiketoimintaa.      

Wanhassa Satamassa kuulet, mikä on trendikkäintä ja kiinnostavinta yritysvastuussa juuri nyt: parhaat ratkaisut ja käytännöt muiden muassa viestinnästä, myynnistä ja markkinoinnista, vastuullisuuden integroinnista, henkilöstön johtamisesta, kiertotaloudesta ja uusista materiaaliratkaisuista.

Neljättä kertaa järjestettävä Suomen suurin yritysvastuutapahtuma on ohittamaton tilaisuus kaikille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla, verkostoitua, inspiroitua ja oppia uutta kestävästä liiketoiminnasta.


RATKAISUN PAIKKA on osallistujille maksuton, ja suunnattu niin suurille kuin pienillekin yrityksille, yritysvastuun aloittelijoista konkareihin. Tervetuloa mukaan!Twitter: #FIBS_RP15After Work klo 16.15 - 17.00 E-käytävällä. Tervetuloa!
After Workin tarjoaa: RAY HTP logo RGB 3153 web

Uutta RATKAISUN PAIKASSA: Ylen käytävähaastattelut


Yle Uutisten uutisankkuri Jussi-Pekka Rantanen haastattelee Wanhan Sataman käytävällä tapahtuman puhujavieraita. Viisi haastattelua kuullaan yhteisten taukojen aikana klo 10.45-14.50 välillä.


YLE