logo
 


RP14 1liner
Tapahtuman järjestäjät:


FIBS

Wanha Satama
Päämedia:


Almamedia


Tilaa uutiskirje: 
RP14 nettikuvitus
Ohjelma Miksi osallistua?
Puhujat


Tänä vuonna yli 600 osallistujaa ja näytteilleasettajaa etsi FIBSin ja Wanhan Sataman järjestämässä RATKAISUN PAIKKA 2014 -tapahtumassa verkostojen lisäksi uutta tarkoitusta liiketoiminnalle, uusia kestävän liiketoiminnan käytäntöjä sekä tapoja mitata vastuullisuuden vaikutuksia tulokseen.


Seminaarien ja klinikoiden lisäksi tapahtumassa järjestettiin mm. yritysten ja järjestöjen "kyselytunti" sekä julkistettiin FIBSIn ja samalla koko Suomen ensimmäinen yritysvastuun vuosikirja.


Tapahtuman seminaariesityksiin voit tutustua ohjelma-sivulla ja tunnelmakuvia päivästä löydät täältä.


Kiitos kaikille tapahtumassa vierailleille!

RATKAISUN PAIKKA on Suomen suurin yritysvastuualan tapahtuma. Tapahtuma  tajoaa käytännönläheistä tietoa ja uusia näkökulmia yritysvastuuseen niin ylimmälle johdolle kuin eri liiketoimintojen asiantuntijoillekin.

Tapahtuma on suunnattu kaikille yritysten ja muiden organisaatioiden päättäjille, asiantuntijoille ja vaikuttajille, joka haluavat pysyä ajan tasalla vastuullisen yritystoiminnan mahdollisuuksista, inspiroitua uusimmista kestävän kehityksen mukaisista liiketoimintaratkaisuista ja verkostoitua alan toimijoiden kanssa.